Kirkland Signature™ Fish Oil 1000mg 400 Softgels

Kirkland Signature™ Fish Oil 1000mg 400 Softgels

ราคา 1390 บาท ( New Package 2018 )

น้ำมันปลาสกัดเข้มข้น 1000 mg ที่มากับแพคเกจสุดคุ้ม 400 เม็ดแบบซอฟเจล ไม่มีกลิ่นคาวกวนใจ เป็นสินค้าแยนด์ดังจาก Kirkland บริษัทเก่าแก่จากสหรัฐอเมริกา น้ำมันปลาเป็น น้ำมันที่สกัดจากปลาจากน้ำทะเลลึกมีกรดไขมันที่ร่างกายคนเราไม่สามารถสร้าง เองได้โดยเป็นกรดไขมันชนิดไม่อิ่มตัว (Polyunsaturated Fatty Acid) หรือ PUFA 2 ชนิดในกลุ่มโอเมก้า3 ช่วยเรื่องบำรุงสมองโดยเฉพาะในส่วนของความจำและการเรียนรู้ ลดการอักเสบของโรคผิวหนัง การศึกษาวิจัยระบุว่าการกินปลาที่มีไขมันมากจะช่วยบรรเทาอาการของโรคผิวหนัง เช่น โรคสะเก็ดเงิน (หรือโรคเรื้อนกวาง) เพราะปลามีวิตามินดีจากกรดไขมันโอเมก้า-3 ในปริมาณมาก ช่วยลดความเครียด มีบางรายงานการวิจัยเกี่ยวกับน้ำมันปลาว่าสามารถลดความเครียดในผู้ป่วยโรคประสาทที่มักจะอาละวาดทำให้อารมณ์เย็นลงได้บรรเทาอาการซึมเศร้า การศึกษาหนึ่งของมหาวิทยาลัยออกซ์ฟอร์ดพบว่าการขาด โอเมก้า-3 ซึ่งเป็นกรดไขมันที่จำเป็นต่อสมอง อาจเป็นสาเหตุทำให้คนมีอาการซึมเศร้า สมาธิสั้น และขาดความสามารถในการอ่านหนังสือได้

New Package 2018 Kirkland Signature™ Fish Oil 1000mg 400 Softgels

 

สำหรับ ประโยชน์ของกรดไขมันโอเมก้า3 ในทางการแพทย์คือ สามารถลดความเสียงของโรคหัวใจและหลอดเลือด ลดอาการอักเสบในคนไข้ที่เป็นโรครูมาตอยด์ ลดอาการคันและอักเสบในคนไข้โรคสะเก็ดเงินซึ่งเป็นโรคผิวหนังชนิดหนึ่ง

ประโยชน์ ของ DHA – DHA มีส่วนสำคัญในการพัฒนาสมองโดยเฉพาะในส่วนของความจำและการเรียนรู้ เพราะสาร DHA จะเข้าไปเสริมสร้างการเจริญเติบโตของปลายประสาทที่ทำหน้าที่ถ่ายทอดสัญญาณ ผ่านข้อมูลระหว่างเซลล์สมองทำให้เรียนรู้ได้ดีขึ้น

การรับประทานอาหารเสริม นำมันปลา Omega 3 เป็นวิธีที่ดีสะดวก ง่าย เป็นธรรมชาติ และ ราคาย่อมเยา เหมาะสำหรับคนที่ต้องกันมีสุขภาพแข็งแรง บำรุงหัวใจ ปลาเราคัดแล้ว เป็นปลาที่มาจากน้ำทะเลลึก ไม่ใช่ปลาเลี้ยงในฟาร์มนะคะ Fish Oil Omega 3 Kirkland ได้ผ่านกรรมวิธีที่ ใช้เทคโนโลยีที่มีประสิทธิภาพ ในการดูดสาร ปรอทออกจากตัวน้ำมันปลา

ประโยชน์ของน้ำมันปลา และ เราควรรับประทาน น้ำมันปลาขนาดไหน

มีผลการวิจัยมากมาย และการทดลองต่างๆ ที่สรุปได้ว่าน้ำมันปลามีประโยชน์ต่อผู้บริโภค และลดความเสียงของโรคต่างๆที่เกี่ยวกับหัวใจองกรณ์ดูแลหัวใจในอเมริกา (The American Heart Association) กล่าวว่าเราควรทาน น้ำมันปลา 2 servings ต่อ 1 อาทิตย์ ซึ่งเราจะได้รับสาร Omega 3 DHA และ EPA ประมาณ 1,750 – 3,500 ม.ก. ต่ออาทิตย์ ซึ่งก็จะประมาณ 250-500 ม.ก. ต่อวัน

น้ำมันปลา Omega 3 มาจากอาหารประเภทไหนบ้าง

กรดไขมัน Omega 3 EPA และ DHA พบมากในปลาที่มีไขมันเช่น ปลากะตัก แซลมอน, ปลาซาร์ดีน, และปลาทู รดอัลฟาไลโนเลนิ (ALA) ก็เป็นกรดไขมัน Omega 3 เช่นกัน ซึ่งจะพบมากแหล่งอาหารเช่น คาโนลา แฟลกซ์ งา ถั่วเหลือง และน้ำมัน วอลนัท ซึ่งร่างกาย สามารถเปลี่ยน ALA ไปเป็น กรดไขมัน EPA และ DHA ได้ แต่ก็ได้เพียงนิดเดียว

 

Product OverviewImage

Taking Kirkland Signature Omega-3 Fish Oil is a convenient, easy, natural way to help support your heart health.† Kirkland Signature Fish Oil supply comes from deep ocean water fish – not farm-raised fish. State-of-the-art purification processes are used to remove mercury.*Kirkland Signature™ Fish Oil 1000mg 400 Softgels

  • 1000 mg of fish oil concentrate, providing 250 mg EPA+DHA, per serving.
  • Supports a healthy heart and vascular system; provides omega-3s for cell membrane health and flexibility.†

What are the benefits of fish oil and what is the recommend amount of omega-3?ImageThere have been several clinical trials showing the benefits of consuming fish oil and the reduction in risk of cardiac disease. 1 ,2   The American Heart Association recommends that healthy Americans consume two servings of fatty fish per week 3 , providing about 1,750-3,500 mg of DHA and EPA per week. This amount equals 250-500 mg of DHA and EPA per day.

Consuming the omega-3 fatty acids EPA and DHA helps support healthy heart muscle and blood vessels.†

 What foods are sources for omega-3 fatty acids?Image

The omega-3 fatty acids EPA and DHA are found in fatty fish, like salmon, mackerel, anchovies and sardines. Alpha-linolenic acid (ALA) is another omega-3 fatty acid found in flax, canola, soy, perilla, and walnut oils. Our bodies can convert ALA into EPA and DHA, although the rate is low.

* Purity levels for PCBs, dioxins, furans and mercury are below .09 ppm, 2ppt WHO TEQs and 0.1 ppm respectively.

Supplement FactsImageKirkland Signature™ Fish Oil 1000mg 400 SoftgelsSuggested Use: Take one (1) softgel two times daily with a full glass of water, preferably after a meal.

Ingredients: Fish Oil Concentrate, Gelatin (Porcine), Glycerin, Water, Tocopherol.

CONTAINS: Fish (Anchovy and Sardine) and Soy.

Fish Oil Country of Origin is Peru. Encapsulated and quality tested in the U.S.A.

CAUTION: If you are pregnant, nursing, taking any medications or planning any medical procedure, consult your doctor before use. Discontinue use and consult your doctor if any adverse reactions occur.

No Artificial Colors. No Artificial Flavors. No Yeast or Gluten.

Vitamin Infoline 1-800-428-7782

Keep out of the reach of children.

Store at room temperature, tightly closed.

Avoid excessive heat.

Kirkland Signature’s Commitment to Delivering Quality & ValueImage

Kirkland

Since 1995, the Kirkland Signature brand has been providing high quality supplements at a great member value.   Kirkland Signature vitamins, minerals, and supplements are made from carefully selected ingredients from trusted suppliers.  The supplements are manufactured in accordance with the Good Manufacturing Practice standards.  Additionally, many of the items are verified by the United States Pharmacopeia (USP) which is an independent, scientific, non-profit organization that sets strict quality and purity standards for dietary supplements.